Onko esimiestesi osaaminen poikkeustilanteessa koetuksella? Huomioi 4 tärkeää kysymystä ja ratkaisumme niihin.

Antti Lastunen

Asiakkaat ja kumppanit 

Kilpailutus- ja sopimusasiantuntija

Perustajaosakas

Hallituksen jäsen

Tarjoamme työkykyjohtamisen mentorin tukemaan esimiehiäsi / henkilöstöjohtoasi; tavoitteellisesti, käytännönläheisesti ja sujuvasti

Työyhteisöt ovat nyt joutuneet kohtamaan ennennäkemättömän nopean ja ison muutoksen, samanaikaisesti käydään kenties YT-neuvotteluja, henkilöstöä lomautetaan tai jopa irtisanotaan ja työnkuvia muutetaan tai vähintään priorisoidaan uudestaan. Esimiehet johtavat tiimejään etänä, käytettävä tekniikka voi olla vierasta, ja huoli tulevasta suurta. Työkyky muodostuu yksilön ja työyhteisön osaamisesta, motivaatiosta ja terveydellisestä työkyvystä. Jos mikään tekijöistä on nolla, on myös kokonaisvaltainen työkyky nolla. Työkykyä tulee edistää erityisesti kriisejä kohdatessa, jotta voit, muiden akuuttien toimenpiteiden rinnalla, varmistaa tuottavuuden niin poikkeusoloissa kuin niiden jälkeenkin.

Tarvitsetko tukea etsiessäsi vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

    1. Osaavatko esimiehesi havaita työntekijöiden heikoimmatkin signaalit alenevasta työkyvystä ja tukea työkyisyyttä mahdollisimman aikaisin?
    2. Osaavatko esimiehesi toimia kun yksilön työkyky on jo alentunut ja sitä tulisi ryhtyä voimallisemmin tukemaan / palauttamaan?
    3. Osaavatko esimiehesi valmistella työntekijöitä siihen hetkeen, kun poikkeustilanne on ohi, ja jälleenrakennustyö taas edessä?
    4. Osaavatko esimiehesi huolehtia omasta jaksamisestaan poikkeustilanteessa?
Ota meihin yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen info@emkine.fi (tai soittamalla numeroon 040-510 6489). Olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24 tunnin sisällä, joten jätäthän myös yhteystietosi.

 

Yhteydenottosi perusteella kartoitamme lyhyesti liiketoimintasi, esimiestesi määrän ja huolesi / tavoitteesi poikkeustilanteessa. Kartoituksen perusteella annamme Sinulle ytimekkään ratkaisuehdotuksen, kuinka ylläpitää parasta mahdollista työkykyä poikkeustilanteessa siten, että paluu normaaliin tapahtuu aikanaan sujuvasti ja työkykyisyyden kannalta mahdollisimman pienin vaurioin.

 

Palvelumme tarkoitus on poikkeusoloissa vähentää kuormittuneisuuttasi, ehkäistä työkyvyttömyydestä aiheutuvia kustannuksia ja tukea tuottavuutta.   

Työkyky on tehtävä

© 2022 Emkine Oy 

Postiosoite

Innopoli 2, Technopolis

Tekniikantie 14

02150 Espoo

Laskutus

Verkkolaskuosoite
003726000324

Y-tunnus
2600032-4

Operaattori
Maventa

Operaattorin välittäjätunnus
003721291126

PDF sähköpostilaskuosoite
26000324@scan.netvisor.fi

Työkyky on tehtävä

© 2022 Emkine Oy 

Postiosoite

Innopoli 2, Technopolis

Tekniikantie 14

02150 Espoo

Laskutus

Verkkolaskuosoite
003726000324

Y-tunnus
2600032-4

Operaattori
Maventa

Operaattorin välittäjätunnus
003721291126

PDF sähköpostilaskuosoite
26000324@scan.netvisor.fi

Käytämme sivustollamme evästeitä analysoidaksemme sivuston suorituskykyä sekä käyttöä.

Evästeet auttavat meitä räätälöimään sekä parantamaan sivustomme sisältöä ja käyttökokemusta.

Tietosuoja