Emkine ja Rewenda yhteistyöhön

Annu Voutilainen

Emkine Oy

Rewenda ja Emkine ryhtyivät kumppanuuteen etsiessään asiakkaidensa toiveesta tahoa, joka voisi tuoda osaamista vakuuttamiseen ja työterveyshuollon palveluiden hankintaan. Molempien yritysten asiantuntijoiden työtä ohjaavat riippumattomuus, vaikuttavuus ja mitattavan arvon tuominen asiakkailleen. Molemmilla yrityksillä on pitkä kokemus ja syvä osaaminen toimialastaan.

Yritykset ja julkiset organisaatiot käyttävät merkittävästi resursseja liiketoiminnan ja henkilöstön vakuuttamiseen. Toiminnan suojaaminen vakuutuksilla ei vielä riitä, vaan menestyäkseen organisaatioiden tulee analysoida toimintansa riskit ja etsiä niille tarkoituksenmukaiset hallintakeinot. Rewendan asiantuntijat auttavat löytämään riskien kattamiseen soveltuvat vakuutukset, auttavat kilpailutuksessa ja vahingon sattuessa vastaavat vahingonselvitystyöstä.

”Yhteistyön myötä pystymme henkilöriskienhallinnan ja henkilövakuuttamisen lisäksi auttamaan organisaatioita pienentämään tekemättömän työn kustannuksia.” sanoo Henri Kosonen Rewendasta.

Emkine ja Rewenda yhteistyöhön työterveysyhteistyön ja henkilöriskienhallinnan ratkaisujen löytämiseksi yrityksille ja julkisille organisaatioille.

Tekemättömän työn kustannukset koostuvat sairaus- ja tapaturmapoissaolojen palkkakustannuksista, työtapaturmavakuutusmaksuista ja työeläkevakuutuksen työkyvyttömyysmaksuista sekä suorista työterveyshuollon kustannuksista. Työtapaturmavakuutus- ja työkyvyttömyysmaksut ovat keskimäärin 27% yksityisen sektorin 3,5Mrd euron tekemättömän työn kokonaiskustannuksesta. ”Emkine muotoilee asiakkailleen vaikuttavaa työterveysyhteistyötä sekä mitattavaa työkykyisyyttä. Tekemättömän työn kustannuksiin sisältyviin vakuutuksiin saamme yhteistyön myötä ihan uutta vaikuttavuutta asiakkaillemme. Emkine on palveluillaan pienentänyt keskimäärin yli 20% asiakkaidensa tekemättömän työn kustannuksia. Onnistumisessa ratkaisevaa on ollut vaikuttavan työterveysyhteistyön ja työkykyjohtamisen lisääminen.” kertoo Annu Voutilainen Emkinestä.

Rewendalle ja Emkinelle on merkittävää, että asiakasorganisaatio ymmärtää mitä riskejä voi hallita, millä tavoin ja millä hinnalla. Tämän jälkeen on varmistettava, että kaikki yrityksen kumppanit tehokkaasti vaikuttavat riskienhallintaan, tekemättömän työn kustannuksiin ja edistävät työkykyä ja siten myös organisaation tuottavuutta.

 

Rewenda

Asiantuntijamme auttavat vakuutettavien riskien tunnistamisessa, laativat vakuuttamissuunnitelman riskien kattamiseksi ja etsivät vakuutusmarkkinoilta kilpailuttamisprosessin avulla markkinaehtoiset vakuutukset riskien suojaamiseksi.www.rewenda.fi

 

Emkine

Emkine Oy tuottaa pitkään kokemukseen ja syvään osaamiseen perustuvia työterveysyhteistyön ja työkykyjohtamisen asiantuntijapalveluita. Palveluihin sisältyvät yrityksen muutosherkkyyden selvittäminen ja toimintaympäristön analyysi sekä työkykyjohtamisen käytänteiden, rahavirtojen, toimenpiteiden että yhteistyökäytänteiden uudistaminen. www.emkine.fi

 

Lisätietoja antavat:

Henri Kosonen, henri.kosonen@rewenda.fi, p. 040 7711 498

Annu Voutilainen, annu.voutilainen@31.217.192.76, p. 050 591 31 96

Emkine ja Rewenda yhteistyöhön työterveysyhteistyön ja henkilöriskienhallinnan ratkaisujen löytämiseksi yrityksille ja julkisille organisaatioille.

Kaipaatko uusia ajatuksia ja ideoita? Tilaa työkykyvinkit sähköpostiisi!

Työkyky on tehtävä

© 2022 Emkine Oy 

Postiosoite

Innopoli 2, Technopolis

Tekniikantie 14

02150 Espoo

Laskutus

Verkkolaskuosoite
003726000324

Y-tunnus
2600032-4

Operaattori
Maventa

Operaattorin välittäjätunnus
003721291126

PDF sähköpostilaskuosoite
26000324@scan.netvisor.fi

Työkyky on tehtävä

© 2022 Emkine Oy 

Postiosoite

Innopoli 2, Technopolis

Tekniikantie 14

02150 Espoo

Laskutus

Verkkolaskuosoite
003726000324

Y-tunnus
2600032-4

Operaattori
Maventa

Operaattorin välittäjätunnus
003721291126

PDF sähköpostilaskuosoite
26000324@scan.netvisor.fi

Käytämme sivustollamme evästeitä analysoidaksemme sivuston suorituskykyä sekä käyttöä.

Evästeet auttavat meitä räätälöimään sekä parantamaan sivustomme sisältöä ja käyttökokemusta.

Tietosuoja