Hätäkeskuslaitos

Valitsimme Emkinen työterveyshuollon palveluiden kilpailutukseen, jotta saamme tehtyä kilpailutuksen ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. Uudistuksen prosessi oli toimiva ja Emkine toi rohkeutta toimintaamme sekä loi uskoa ja luottamusta siihen, että teemme oikeanlaisia asioita.

– Antti Koskela, henkilöstöpäällikkö

Lähtötilanne

Emkine auttoi Hätäkeskuslaitosta uudistamaan työterveysyhteistyönsä. Hätäkeskuslaitoksen työ on ymmärrettävästikin hyvin paineistettua sekä kuormittava ja henkilöstöpäällikkö Antti Koskelan mukaan heidän sairauspoissaolonsa ovat erittäin suuret. Tämä seikka ajoi uudistamaan palveluita. Erityisesti apuja tarvittiin henkiseen hyvinvointiin ja työterveyden tukimuotoihin.

Ratkaisu

Emkine auttoi uudistamaan työterveyshuollon yhteistyön sekä kilpailuttamaan palvelut. Hätäkeskuslaitoksella myös yhteismuotoiltiin työterveyden tukimuotoja uudenlaisiksi ja uudistettiin hoitopolkuja. Lisäksi yhteistyössä muotoiltiin aktiivisen työkykyjohtamisen käytänteitä. Koskela sanoo, että myös henkilöstöä osallistettiin uudistukseen, sillä päätöksiä ei haluttu tehdä pelkästään johdossa.

Emkinen avulla Hätäkeskuslaitos sai menestyksekkään työkykyjohtamisen avaimet käteensä, ja näin ollen pystyi ottamaan kuskin paikan oman työkykynsä aktiivisessa johtamisessa.

Vaikutukset

“Valitsimme Emkinen työterveyshuollon palveluiden kilpailutukseen, jotta saamme tehtyä kilpailutuksen ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. Uudistuksen prosessi oli toimiva ja Emkine toi rohkeutta toimintaamme sekä loi uskoa ja luottamusta siihen, että teemme oikeanlaisia asioita”, sanoo Hätäkeskuslaitoksen henkilöstöpäällikkö Antti Koskela.

Suurimmaksi arvoksi Koskela mainitsee nimenomaan Emkinen tuoman uskon omaan toimintaan. “Hankkeemme on vielä kesken, ja jäämme seuraamaan, millaisia vaikutuksia uudistuksella on toimintaamme”, Koskela lisää.

Ota yhteyttä

Työkykyongelmat eivät ratkea itsestään. Mene siitä, missä kynnys on matalin: Apu on tämän napin painalluksen päässä.

Kaipaatko uusia ajatuksia ja ideoita? Tilaa työkykyvinkit sähköpostiisi!

Työkyky on tehtävä

© 2022 Emkine Oy 

Postiosoite

Innopoli 2, Technopolis

Tekniikantie 14

02150 Espoo

Laskutus

Verkkolaskuosoite
003726000324

Y-tunnus
2600032-4

Operaattori
Maventa

Operaattorin välittäjätunnus
003721291126

PDF sähköpostilaskuosoite
26000324@scan.netvisor.fi

Työkyky on tehtävä

© 2022 Emkine Oy 

Postiosoite

Innopoli 2, Technopolis

Tekniikantie 14

02150 Espoo

Laskutus

Verkkolaskuosoite
003726000324

Y-tunnus
2600032-4

Operaattori
Maventa

Operaattorin välittäjätunnus
003721291126

PDF sähköpostilaskuosoite
26000324@scan.netvisor.fi

Käytämme sivustollamme evästeitä analysoidaksemme sivuston suorituskykyä sekä käyttöä.

Evästeet auttavat meitä räätälöimään sekä parantamaan sivustomme sisältöä ja käyttökokemusta.

Tietosuoja