Millaista olisi unelmiesi työterveysyhteistyö ja työkyvyn johtaminen?

Vuosi on päättymässä ja on aika taas miettiä mennyttä, suunnatta uuteen vuoteen uusin tavoittein, kenties lupauksin. Mitkä ovat tavoitteesi työterveysyhteistyössä ja työkyvyn johtamisessa vuodelle 2018, 2019 ja 2020? Uskallatko Sinä unelmoida? Onko jotain, mitä haluaisit muuttaa nykyisessä työterveysyhteistyössä ja työkyvyn johtamisessa? Haluaisitko oppia uutta?

Työterveysyhteistyön ja työkyvyn johtamisen tavoitteet ja niiden mittaaminen ovat usein haastavaa, minkä voi nähdä mm. organisaatioiden työterveyshuollon toimintasuunnitelmista. Niissä usein tavoitteet ovat jääneet korkealle ilman konkretiaa. Harvemmin näkee työterveysyhteistyölle asetettuja selkeitä vaikuttavuusmittareita.

Mitä hyötyä Sinulle olisi siitä, että asettaisit tarpeisiinne pohjautuvat konkreettiset tavoitteet työterveysyhteistyölle? Mitä arvoa tarpeisiin pohjautuvasta, tavoitteellisesta työterveysyhteistyöstä ja työkyvyn johtamisesta syntyisi organisaatiosi esimiehille, henkilöstölle tai liiketoiminnalle? Kenelle muille tavoitteellinen työterveysyhteistyö ja työkyvyn johtaminen toisi arvoa?

Mitä olet tehnyt päästäksesi tavoitteidesi mukaiseen tilanteeseen? Ketkä ovat auttaneet Sinua tähän mennessä? Tarvitsisitko tukea Emkinen asiantuntijuudesta ja valmentajasta? Oletko valmis tavoittelemaan unelmia vuonna 2018?

Share This